Ice cold overlocker deals

BERNINA Overlocker Deals

Bespaar nu tot wel € 500!

Van 1 juli tot 30 september 2022 krijgt u aantrekkelijke kortingen op de BERNINA L 8-serie. De aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.
Wilt u de machine eerst zelf uitproberen? Dat kan!


Bent u bekend met de BERNINA L 8-serie?


Designed en ontwikkeld door BERNINA in Zwitserland met het exclusieve One-Step BERNINA luchtinrijgsysteem! Als zomeraanbieding krijgt u tot 30 september 2022 bij de aanschaf van een BERNINA uit de L 8-serie een zeer aantrekkelijke korting, zolang de voorraad strekt.

Met een overlocker kunt u de stof in één handeling naaien, snijden en afwerken als een pro. Ook kunt u bijvoorbeeld een zeer rekbare naad in gebreide stoffen naaien, decoratieve flatlock-naden naaien in geweven of gebreide stoffen en fijne rolzomen in lichte stoffen maken. De overlocker-/coversteek-combo L 890 is het beste van beide machines in één: naast de genoemde overlockfuncties kan deze machine ook coverlock- en kettingsteken voor extra duurzame naden met 4 of 5 draden naaien.


BERNINA L 850 : Nu € 500 korting!

 • One-Step BERNINA luchtinrijgsysteem

 • BERNINA Free-Hand Systeem (FHS)

 • Totale steekcontrole voor perfecte naden

De overlock-specialist waarmee u de grijperdraden nóg sneller en handiger kunt inrijgen. Gewoon op het pedaal drukken en je kunt aan de slag!


BERNINA L 860: Nu € 300 korting!

 • Eenvoudige steekkeuze via het touchscreen

 • One-Step BERNINA luchtinrijgsysteem

 • Snel, precies en stil

De L 860 biedt veel verschillende steken, die allemaal via het kleurentouchscreen kunnen worden geselecteerd. Met de exclusieve One-Step BERNINA luchtinrijger is het inrijgen van de grijper ongelooflijk eenvoudig.


BERNINA L 890: Nu € 200 korting!

 • Begeleide modus en Expert modus

 • Overlock/coversteek-combinatie

 • Intuïtief touchscreen

De L 890 maakt het nóg gemakkelijker om de meest exacte overlock-, ketting- en combi-steken te maken. Alle instellingen kunnen tijdens het naaien individueel worden aangepast. De perfecte combi-machine voor professioneel naaien.

Ice cold overlocker deals
Accessoire van de maand

Rimpelvoet #16


Professioneel hulpmiddel voor asymmetrisch rimpelen

 • Voor het rimpelen van individuele lagen stof

 • Om stof te rimpelen en tegelijk vast te naaien op een vlak stuk stof.

 • Voor dunne en middelzware stoffen

 • Mooie, klassieke rimpeleffecten

 • Voor 5,5 mm en 9 mm machines

De rimpelvoet #16 is ook geschikt voor het rimpelen van lichte tot middelzware stoffen. De stof wordt tijdens het naaien ongelijkmatig getransporteerd en verkrijgt daardoor zijn karakteristieke rimpels. Met de speciale inkeping in de rimpelvoet #16 kan het geplooide materiaal direct in één keer aan een glad stuk stof genaaid worden. Daarvoor wordt het gladde materiaal in de inkeping geschoven en niet gerimpeld.
De rimpelvoet #16 is in twee verschillende breedtes verkrijgbaar. De brede versie kan speciaal voor naaimachines met een steekbreedte van maximaal 9 mm gebruikt worden.
Bekijk nu de vele BERNINA accessoires en ontdek de praktische rimpelvoet #16!


Ontvang in juni 15% korting op de Bernina Rimpelvoet #16.


Meer informatie over de Bernina Rimpelvoet #16? Op de blog van Bernina kan je meer vinden over deze fantastische accessoire: https://blog.bernina.com/nl/2019/03/accessoire-van-de-maand-maart-7/

 

Uw voordeel deze maand:

15% korting bij aankoop van een BERNINA Rimpelvoet #16. 

Alle prijzen zijn adviesprijzen. Wijzigingen voorbehouden.

Deze aanbieding is geldig van 1 tem 31 juli 2022, resp. zolang de voorraad strekt.

Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen.


Accessoire van de maand