top of page
Bernina-215-Simply-Red_544_498_s_c1_0[1]

Bernina L890

Eenvoudig luchtinrijgsysteem van BERNINA

  • Rijg de machine in één enkele stap in

  • Grijpers staan in de juiste stand

  • Zo wordt inrijgen leuk

De draden worden als op magische wijze door de machine verplaatst via één enkele druk op het voetpedaal. Zo blijven beide handen vrij. De L 890 zet de grijpers automatisch in de juiste stand voor het luchtinrijgsysteem - het is niet nodig om aan het handwiel te draaien of naar de juiste positie te zoeken. Druk simpelweg op het voetpedaal en gaan!


Steekselectie, afzonderlijke steekinstellingen en -eigenschappen of geheugen - via het touchscreen is het allemaal beschikbaar, zodat ook tijdens het naaien wijzigingen kunnen worden doorgevoerd. Gevorderde gebruikers kunnen alle instellingen direct in expertmodus toepassen; de begeleide modus biedt stap-voor-stap-instructies. In beide modi worden de draadspanning, steeklengte en -selectie samen met het differentieel transport ingesteld.Intuïtieve werking via aanraakscherm
Centraal geplaatst kleurentouchscreen
Naaiconsultant, steekoptimalisatie en nuttige animaties
Expertmodus of begeleide modus

Met de L 890 kunnen alle instellingen individueel worden ingesteld en tot wel 100 steken worden opgeslagen in het persoonlijke geheugen. Ook kunnen tijdens het naaien steeklengte, differentieel transport, draadspanning, snijbreedte en elke andere parameter voor steken worden aangepast. Met een simpele draai aan de mtc (Micro Thread Control, microdraadcontrole) is de hoeveelheid lusdraad in te stellen.Perfecte naden door totale steekcontrole
Sla 100 steken op in het persoonlijke geheugen
Pas steeklengte, differentieel transport en draadspanning aan tijdens het naaien
De naaldstop kan permanent boven of onder worden ingesteld

Handige functies waar u van zult houden

  • De naald een halve steek omhoog of omlaag verplaatsen

  • BERNINA Free-Hand-System (FHS) om de naaivoet omhoog en omlaag te zetten

  • Draai de naaivoet naar buiten voor toegang tot de naalden

Door met een hiel op het voetpedaal te drukken, kan de naald gemakkelijk een halve steek omhoog of omlaag worden gebracht. Met het BERNINA Free-Hand-System (FHS) kan de naaivoet met de knie omhoog en omlaag worden gezet, zodat beide handen vrij blijven om de stof te geleiden.


Royaal naaigebied

  • 143 mm ruimte rechts van de naald

  • Inclusief aanschuiftafel

  • Handige vrije arm

De door de L 890 geboden ruimte is zeker royaal te noemen. De machine biedt meer ruimte rechts van de naald en meer werkhoogte dan elke andere overlocker van BERNINA. Naai met gemak gesloten stukken, door mouwen of manchetten simpelweg over de handige vrije arm heen te schuiven.

Klik op deze link voor brochure: 

bottom of page