top of page

Workshop "Leer je naaimachine kennen"

28/10/2023

Zaterdagnamiddag 28 oktober 2023 (van 13u30-16u30): workshop "leer je naaimachine kennen"


Je huidige naaimachine kan veel meer dan je ongetwijfeld vermoedt! Daarom nodigen wij je graag uit op onze exclusieve BERNINA Leer-je-naaimachine-kennen-workshop


Waarom?


Je gebruikt je naaimachine reeds een hele poos, maar de tijd ontbreekt om verder uit te spitten wat de extra mogelijkheden ervan zijn?
Je hebt nog wat vraagjes, of sommige dingen lukken niet zo goed? Kortom: je hebt het gevoel slechts de helft van de mogelijkheden van je naaimachine te benutten en zou er graag meer over weten?


Wat?


Tijdens deze workshop worden alle steken en mogelijkheden nog eens herhaald en doe je dit op je eigen BERNINA naaimachine. Bovendien geven wij creatieve ideeën om meer uit de machine te halen.


Voor wie?


Voor iedereen die in het bezit is van een Bernina naaimachine of die er nog geen bezit en toch graag zo’n naaimachine wil testen. Kortom, voor iedereen die van naaien houdt!


Wanneer?


Zaterdag 28 oktober om 13u30 in onze winkel.


Voor de stof, geprinte materialen en andere fournituren zoals stikzijde enz. wordt een bijdrage van 45€ gevraagd*.


Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@puypenaaimachines.be. Gelieve je naam, adres en gsm-nummer te vermelden, alsook of je over een BERNINA naaimachine beschikt, en zo ja, welk model.

Je ontvangt na inschrijving een bevestigingsmail met de betaalgegevens. 

Je bent pas definitief ingeschreven wanneer het inschrijvingsgeld is ontvangen. Dit kan via overschrijving of in de winkel. 

Het aantal plaatsen per workshop is beperkt! VOL = VOL


*Bij annulatie kunnen wij helaas het inschrijvingsgeld niet terugbetalen.

Bernina_215_Red-page-002.jpg
bottom of page